torsdag 28 mars 2013

Var vi bor nu...


Det finns charm här det gör det, men känns ändå sorgligt att lämna den fantastiska lägenhet vi hade i stan.

Men detta kan absolut bli bra och att halvera hyran är ju inte dumt det alltså ;) 






Det som är mest awesome är badkaret.. Jag har inte haft badkar på ett och ett halvt år! Jag njuter! 



1 kommentar:

  1. Hej, allt bra med dig? :)
    Om du vill, så kika gärna in i min blogg / fotoblogg med en fotograf som har en alternativ stil, svart . knallrött hår . massa smink och söta detaljer. Inget måste från dig men det skulle vara roligt att få höra vad du tycker om min blogg :)

    just nu har jag skapat ett topic för människor som bloggar på blogg.se som handlar om blogg.se's startsida och att man tycker att dom ska variera mera med att hylla bloggar och inte bara samma bloggar hela tiden. förlåt om jag kommenterar din blogg. skulle vara roligt att få läsa din åsikt om det, även om du kanske inte bloggar på just den portalen.

    jag har även ett litet inlägg om tv-serier som visas nu på tv:n. bland annat cougar town, geordie shore osv. inlägget hittar du här: http://emmaeriica.se/2013/april/vad-tycker-jag-om.html
    läs gärna och kommentera vad du tycker om dessa serier som finns i det inlägget. Kommentera gärna vilka serier du följer och vad du tycker om dom. Jag kommer att göra flera inlägg om olika serier och skriva vad jag tycker om dom och sen ha en diskussion i just det inlägget som publiceras om serierna :) låter det förvirrande? ber om ursäkt!

    Mvh
    EmmaEriica / Miralecia
    www.emmaeriica.se

    SvaraRadera